Mijn opdrachtgevers vinden…

Mijn opdrachtgevers zeggen dat ik met respect voor de bestaande situatie snel tot de kern van het probleem doordring en dat ik integer, resultaatgericht en respectvol werk. Ik leg gemakkelijk contact waardoor ik op elk organisatieniveau samenwerking en resultaten realiseer. Ik ben duidelijk en onomwonden in mijn communicatie. Dit alles met met een vleug humor.

Ik vind…

Ik ben enthousiast, betrokken bij de mens in de organisatie, pragmatisch in mijn handelen en oplossingsgericht. Ik stimuleer en leer organisaties en medewerkers om zelf veranderingen aan te brengen in hun functioneren en in hun werkomgeving. Mijn kracht is gedrag te verbinden met de organisatiedoelen en talent ontwikkeling van medewerkers te bevorderen.

Werkervaring

Mijn werkervaring is rijk gevarieerd. Ik werk op diverse posities in organisaties; een mooie mix als lijnmanager bedrijfsvoering, manager HRM, Personeel en Ontwikkeling, Hoofd opleiden, Ontwikkeling en Loopbaanontwikkeling,HRM projectleider, organisatieadviseur en organisatiepsycholoog in verschillende grote en complexe overheids-organisaties en ook in het midden en kleinbedrijf. Als registerpsycholoog Arbeid, Organisatie en Gezondheid ben ik een expert in psychische gezondheid gericht op het welbevinden van het werk, motivatie, vitaliteit, effectiviteit, productiviteit en werkplezier. Ik verzorg individuele interventies en teaminterventies en ik adviseer werkgevers hierin.

Opdrachten

Mijn opdrachten hebben o.a. betrekking op:
• organisatieonderzoek en advisering
• begeleiding van veranderingsprocessen en reorganisaties
• interim management en projectleiding
• leiding geven aan omvangrijke en complexe programma’s en projecten en teamontwikkeling
• adviseren en begeleiden van werkgevers bij conflicten, ziekteverzuim, coaching, arbeid en gezondheid en arbeidsomstandigheden
• managementcoaching

Opleiding

Ik heb mij professioneel ontwikkeld tijdens de opleidingen HBO Personeel en Organisatie, diverse managementopleidingen, programma management,mediation, en doctoraal Arbeid en Organisatiepsychologie, mediation en diverse postdoctorale vervolgopleidingen Psychologie en Arbeid. Het blijven leren en ontwikkelen is voor mij een rode draad in mijn dagelijkse werk. Leren en werken gaan voor mij samen. Mijn eigen handelen toets ik door intervisie en intercollegiale consultaties. Leren is ook permanent investeren in jezelf en je professionele ontwikkeling.