Profiel Art Kloese

 

Mijn opdrachtgevers vinden…

Mijn cliënten/opdrachtgevers kenschetsen mij als een weloverwogen, integer en gedreven persoon. Mijn deskundigheid, aanpak en uitstraling geven vertrouwen en mijn interventies worden gewaardeerd. Mijn ruime ervaring als adviseur, coach, (interim)manager, programma- en projectmanager in diverse organisaties zorgt ervoor dat ik snel aansluiting vind met de situatie van mijn opdrachtgever.

Ik vind…

Ik ben betrokken, observerend, analytisch en resultaatgericht. Van nature ben ik in staat mensgerichtheid en taakgerichtheid met elkaar in balans te brengen. Ik houd van directe en open communicatie en schroom niet om uit te komen voor een weloverwogen mening. Ik vind het belangrijk dat mensen in organisaties het besef en de ruimte hebben om zichzelf te organiseren en om hun ambities waar te kunnen maken. Het is voor mij een uitdaging om samen met opdrachtgevers een traject te ontwerpen en uit te voeren.

Werkervaring

Ik heb in verschillende organisaties onder andere gewerkt als adviseur en als lijnmanager. Vanaf 1996 tot 2002 ben ik actief geweest als Hoofd Stafdienst en CIO in verschillende grote en complexe overheidsorganisaties. In 2002 ben ik gestart met organisatieadvies, coaching en interim-management. Als coach heb ik uitgebreide ervaring opgedaan met cliënten op diverse posities in organisaties.

Opdrachten

Mijn opdrachten hebben betrekking op:
• organisatieonderzoek en advisering
• begeleiding van veranderingsprocessen
• interim management
• leiding geven aan omvangrijke en complexe programma’s en projecten

Opleiding

Na de politieacademie en diverse managementtrainingen, heb ik studies op het gebied van HBO Informatica gevolgd en Bedrijfskunde gestudeerd. Na het volgen van de opleiding Organisatieadvieskunde heb ik mij verder verdiept in procesmanagement en informatiemanagement. In 2001 studeerde ik, met het behalen van een master’s degree, af als Bestuurskundige. Mijn professionele ontwikkeling bestaat onder andere uit het volgen van opleidingen NLP (toegepaste psychologie) en methoden en technieken voor projectmanagement en programmamanagement zoals Prince II en MSP.